Openingsuren vandaag :

     10:00 -> 12:30
     13:00 -> 18:00
Gesloten... +32 (0)51 54 54 25
TecTronic Feesttenten - Kwalitatieve partytenten!

Tel. +32 (0)51 54 54 25

Artikel toegevoegd aan je winkelwagentje

Bedrukte stertenten - fullcolour bedrukking stertent

Full colour bedrukking voor New CAG Air Academy - bedrukte stertent 10m diameter

Van alle tenten in ons gamma is de stertent ongetwijfeld de opvallendste. Een stijlvol design, mooie sierlijke vormen, grote afmetingen,…: eigenlijk is zo’n tent een ideaal publiciteitsbord. Daarom kan u uw stertent nu ook laten bedrukken. Beeld het u eens in: reclame van uw bedrijf of vereniging op een metershoge tent! Kan het nóg duidelijker?

De polyester zijwanden van uw stertent kunnen integraal bedrukt worden, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. U kan kiezen tussen één van onze standaardkleuren of een full colour bedrukking. Alle kleuren zijn dus mogelijk! De opdruk kiest u zelf: het logo of webadres van uw zaak haarscherp op uw stertent? Of liever een kleurbestendige foto? Het is allemaal mogelijk!

Nog argumenten nodig? Er zijn er wel een aantal. Dat zo’n stervormige tent er elegant uitziet, wist u al. Maar met z’n centrale mast van wel 5 m torent een stertent ook nog eens boven alles en iedereen uit. Uw boodschap zal dus van ver te zien zijn! De tent vervoeren kost geen enkele moeite: ze neemt amper 2 compacte dozen in beslag. Ook het opzetten gaat snel: gewoon op voorhand de ankerpunten bepalen, centrale paal monteren, zeilen aanspannen en klaar is kees!

Op zoek naar een nóg uniekere stertent? Ontdek snel onze bedrukte, opblaasbare stertent met geïntegreerde LED-verlichting!

Opgelet: nadat u bestelt hebt, duurt het ongeveer 3 weken eer uw bedrukte stertent geleverd wordt.

Nog niet overtuigd? Na het lezen van onze scherpe prijzen bent u dat alleszins wel! Stuur ons snel een mailtje om (geheel vrijblijvend) een offerte voor een bedrukking aan te vragen.

Personalisatie stertent 10m dia Personalisatie stertent 10m dia Details stertent 10m bedrukking Mooie bedrukking van een sterten 10m Bedrukte stertent 12m voor de Gezinsbond van Deerlijk Bedrukte stertent 12 m provincie Oost-Vlaanderen Bedrukte twin stertent 16m Bedrukte twin stertent 16m Bedrukte stertent voor Confrérie Li Crochon. Bedrukte stertent voor Event Verhuur. Bedrukte stertent voor Aqua Walking International.

Voor meer foto's en referenties, neem een bezoekje aan onze facebookpagina.

Specificaties

 • Beschikbare diameters : 10, 12, 14 of 16 m
 • Zeilen in polyester (320 gr/m²)
 • Stevige centrale paal in aluminium met draaihendel om de zeilen onder spanning te zetten
 • Volledig waterdicht
 • Brandvertragend volgens de B1-norm
 • UV-bestendig

Heeft u nog een vraag i.v.m. onze hippe stervormige tenten? Stuur dan een e-mail of bel ons.

Veilig betalen

Veilig Online Betalen