Openingsuren vandaag :

         10:00 -> 12:30
         13:00 -> 18:00
Gesloten... +32 (0)51 54 54 25
TecTronic Feesttenten - Kwalitatieve partytenten!

Tel. +32 (0)51 54 54 25

Artikel toegevoegd aan je winkelwagentje

Wij zijn vanaf nu terug ELKE ZATERDAG OPEN van 9u tot 13u!

Feesttent huren

Is een feesttent huren altijd wel zo'n goed idee?

Zo, u denkt erover om een feesttent te gaan huren voor het jaarlijkse wijkfeest of om eens een barbecue te organiseren onder familie of vrienden? Een partytent is natuurlijk erg handig omdat uw gasten dan uit de wind zitten en droog blijven, mocht het toch gaan regenen. Bovendien kan u schuilen voor de hitte tijdens de warme zomermaanden.

Maar heeft u wel al eens stil gestaan bij de verhuur prijzen? Als u bijvoorbeeld een tent van 6 x 6 meter wil gaan huren voor een weekendje, zal u al snel € 400 en meer moeten ophoesten. Vaak komen daar dan nog extra plaatsings- en transportkosten bij. U heeft er dan weliswaar geen werk aan, maar u kan de partytent dan ook maar één keer gebruiken. Zelf verhuren wij omwille van dit kleine prijsverschil dan ook geen tenten meer.

Koop uw eigen feesttent voor jaren tuinplezier!

Doe voordeel en bestel snel uw eigen partytent bij TecTronic Feesttenten. U betaalt slechts een fractie meer om uw eigen tent te kopen, in plaats van er één te huren. Maar zo kan u wel jaar in jaar uit genieten van uw partytent voor tal van feestjes en u organiseert ze wanneer u maar wenst, waar u maar wilt. Wie bovendien zorg draagt voor zijn tent en de zeilen droog opbergt, zal er vele jaren plezier mee kunnen beleven.

Welke tent is geschikt voor mij? Ontdek onze keuzehulp pagina.

U twijfelt? Contacteer ons snel voor meer informatie.

Veilig betalen

Veilig Online Betalen