Openingsuren vandaag :

         09:00 -> 13:00
Gesloten... +32 (0)51 54 54 25
TecTronic Feesttenten - Kwalitatieve partytenten!

Tel. +32 (0)51 54 54 25

Artikel toegevoegd aan je winkelwagentje

Mogen wij ons even voorstellen?

Hallo, wij zijn Annelies en Tony. In 2008 startten wij op onze boerderij met de verkoop van partytenten. Van bij het begin lag de focus op kwaliteit: bij ons koop je geen tentjes zoals je die in de bouwmarkt vindt. Onze eerste klanten apprecieerden ons kwaliteitsvol aanbod, en al snel werd de boerderij te klein.

Eerst lag onze voorraad in de stallen, later werd er een opslagtent in de weide geplaatst. Niet veel later zetten we er nóg een tent bij. Toen we enkele jaren daarna opnieuw met plaatsgebrek kampten, keken we uit naar een grotere opslagplaats. Zo verhuisden we in 2012 naar onze huidige locatie in Lichtervelde. Hier profiteren we niet alleen van een ruim magazijn, maar is er ook een toonzaal waar al onze verschillende tenten staan opgesteld.

Onze laarzen lieten we achter op de boerderij, maar onze kwaliteitservaring brachten we wél mee naar Lichtervelde. Al 15 jaar lang zijn we constant op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit van onze producten te verbeteren. Zo waren wij pioniers om o.a. de kleur beige te introduceren bij de pvc partytenten. Extra velcrostrips op de zijwanden voor een volledig winddichte feesttent? Ook die zag u eerst op onze tenten. Wij hopen jullie in de toekomst te verrassen met nog meer kwalitatieve innovaties. En hoe kwaliteitsvoller wij onze tenten maken, hoe langer u er plezier aan beleeft!

Dat is precies waar we elke dag opnieuw naar streven: zoveel mogelijk klanten tevreden stellen met ons product. U bent een particulier? Een professioneel? U koopt in naam van een stad of gemeente? Klanttevredenheid is steeds de topprioriteit. Wij willen bovendien dat u als klant weet dat wij u ook na aankoop met raad en daad bijstaan.


Wie is wie?

Maak hieronder kennis met het voltallige TecTronic team.

Annelies

Zaakvoerster, verkoop, marketing & personeel

Tony

Zaakvoerder, productontwikkeling & logistiek

Lita

Verkoop & administratie

Elise

Verkoop & copywriting

Veilig betalen

Veilig Online Betalen